ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El SIPAAG denuncia que des de l'inici de la pandèmia el Govern ha contractat a dit més d'una cinquantena de treballadors

www.andorradifusio.ad

El Sindicat de Treballadors de l'Administració General (SIPAAG) denuncia que el Govern no està complint els procediments de contractació. Assegura que des de l'inici de la pandèmia han entrat a l'Administració pública més de 50 treballadors sense passar per edicte i que s'està fent tractes de favor.

El SIPAAG lamenta que el Govern estigui fent contractacions a dit aprofitant la situació sanitària de la Covid-19.

Apunten que des de l'inici de la pandèmia se n'han fet més de 50 sense edicte i amb caràcter d'urgència. Un tipus de contractació que, segons diu el president del sindicat, Lluís Anguita, s'està fent en excés i que s'hauria de reservar només per a casos excepcionals.

De fet, assegura estar saturat per les queixes que es reben, sobretot, provinents dels ministeris de Salut i Ordenament Territorial i considera que "el Govern s'esta amagant darrere de la Covid-19 pel que fa als temes de contractacions". Anguita no ha volgut detallar el nombre de queixes que ha rebut el sindicat, però ha assegurat que és una xifra rellevant.

A més, apunta que moltes estan relacionades amb un tracte abusiu i degradant per part dels llocs directius i que els treballadors no s'atreveixen a denunciar-ho per por a perdre la feina. "El personal està rebent un tracte denigrant en algunes ocasions", ha assegurat. "No podem continuar amb personal, sigui del rang que sigui, que tracti la gent malament".

Des del Sindicat es lamenta que el Govern no estigui fent res per capgirar la situació. Asseguren que s'han posat en contacte amb els ministeris corresponents en diverses ocasions i que sempre responen amb evasives o explicacions poc satisfactòries.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

34.239.150.57