ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Sipaag denunciarà a la Batllia que els càrrecs de relació especial assumien funcions que no els pertocaven

www.andorradifusio.ad

L'assemblea del Sipaag ha decidit portar a la Batllia la contractació de càrrecs de relació especial en la legislatura passada. Denuncia que molts assumien atribucions i competències que no els pertocaven. 

El Sindicat del Personal Adscrit a l’Administració General durà els càrrecs de relació especial de la legislatura passada a Batllia. Així ho ha aprovat per majoria l'assemblea que ha aplegat poc més d'una vintena d'afiliats.

El sindicat entén que aquests càrrecs assumien funcions que no els pertocaven, com el comandament de ministeris i departaments i fins i tot signaven contractes. "Un assessor està per assessorar, no està per res més. Però un assessor mai no pot tenir comandament, ser el responsable d'un ministeri, ser el responsable d'un departament. És exclusivament assessorament. Aquests càrrecs, tots, tenien comandament, eren els màxims responsables de ministeris, departaments; tenien delegació de signatura...", explicava el president del Sipaag, Lluís Anguita.

Portaran la denúncia a la Batllia ja sigui en solitari o amb la possible adhesió del SEP i el CFPA, que tot i estar-hi predisposats encara ho han de decidir. 

L'assemblea també ha aprovat els nous estatuts, amb els quals els interins podran afiliar-se al sindicat, i per aprovar els comptes. 

Informa: Gerard Gort
Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

3.231.167.166