ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Sipaag espera que la remodelació governamental no afecti el diàleg i treball encetat amb el ministeri encapçalat per Pallarés

www.andorradifusio.ad

Els sindicats públics valoren molt positivament la feina feta per la ministra Pallarés i esperen que es mantingui el diàleg amb el nou ministeri d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana que encapçalarà l'excònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín.

El comiat sobtat de la ministra Verònica Canals va provocar un efecte dòmino en el Govern, que s'ha hagut de readaptar per cobrir totes les carteres ministerials.

Una de les afectades és la de Funció Pública, que deixa d'estar encapçalada per la ministra Judith Pallarés i passa a formar part de la titularitat de l'excònsol, Trini Marín. Tot plegat, un canvi que ha sobtat als diferents sindicats públics que valoren molt positivament la feina feta fins al moment.

Des del Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) destaca la bona entesa dels últims dos anys i s'espera que el canvi de cartera no modifiqui el posicionament del ministeri en els diferents projectes actius. El president, Daniel Pérez, està "a l'expectativa de saber si podem tenir la mateixa entesa", tot esperant que "la nova ministra es posi al dia i no s'endarrereixin gaire les reformes".

D'altra banda, el Sipaag també fa un balanç positiu de les reunions amb la ministra i confia poder seguir treballant els aspectes que ja s'han encetat, com ara la modificació de la llei de funció pública. El president, Lluís Anguita, destaca que, tot i que hi ha hagut una remodelació ministerial, no s'haurà de tornar a encetar el treball des de zero, ja que l'equip de la Secretaria d'Estat es manté.

De cara a futur, els sindicats ja esperen poder-se reunir amb Marín per posar els temes destacats sobre la taula i seguir treballant en la mateixa línia que fins ara.

Informa: Oliver Jaén - Òscar Serrano
Imatge: Desirée Sala - Ricard Tenza

Comparteix:

44.192.253.106