ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sisena edició del Correllengua a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad
Aquest matí s'ha celebrat la 6a edició del Correllengua amb la participació de petits i grans de totes les parròquies. Com a novetat, aquest any s'han llançat globus amb els colors de la bandera andorrana per difondre aquest dia.
Ahir a la tarda, el Pas de la Casa va encetar l'edició del Correllengua que enguany es trasllada a la plaça del Consell General, d'Andorra la Vella. Les diferents activitats han aplegat infants i grans per gaudir d'un dia especial per a la llengua catalana al nostre país.

Un mapa d'Andorra on els nens havien de col·locar parròquies i elements importants i un torneig d'escacs obert a tots els públics han estat les activitats més destacades d'aquest matí, així com diferents tallers de gastronomia i literatura i un campionat d'embarbussaments. Amb tot, el Correllengua ha comptat amb una iniciativa nova aquest any.

La sisena edició del Correllengua ha finalitzat aquest migdia amb la lectura del manifest a favor de la nostra llengua, a càrrec de diferents persones representives de la llengua catalana.

Informa: Joel Romero Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: