ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La sisena generació del tradicional Circ Italià estrena aquest divendres 'Bellissimo'

www.andorradifusio.ad

El circ més tradicional torna a Andorra. Ho fa de la mà del Circ Italià que estrena l'espectacle 'Bellissimo', amb més de 30 artistes a la pista. Dues hores de xou que barregen la diversió amb una festa escènica de colors i ombres. El Circ Italià està emplaçat al costat de la Borda Mateu de Santa Coloma, des d'aquest divendres fins al diumenge 1 de març.

Després de molts anys sense visitar el país, el Circ Italià arriba a Andorra per segona vegada i ho fa amb l'espectacle 'Bellissimo', que reprèn les arrels del circ tradicional amb acrobàcies acompanyades de música i efectes lluminosos.

"Amb 'Bellissimo' hem volgut reprendre la tradició de circ però amb la innovació que presta una bona posada en escena. Som al segle XXI i volem que els nostres espectacles siguin atractius per a nens i adults i no oblidem que la il·luminació i la posada en escena és molt important", assegura la directora artística, Sonia Miranda.

Una actuació única que fusiona diferents cultures del món de l'espectacle utilitzant cèrcols suspesos, trapezis fugaços, salts al buit, equilibris, contorsions, màgia i moments sorprenents.

Els germans Rossi, propietaris del circ, continuen la tradició de la seva família sent la sisena generació que treballa amb el Circ Italià, que té 32 artistes, amb ballarines, malabaristes i acròbates. Miranda destaca que "es continuen dedicant al circ la sisena generació, completament amb passió i podent viure d'allò que els agrada i que els avantpassats ja feien, el circ. Això només ho fa la passió per fer les coses bé".

Com mana la tradició la família continua creixent i és que entre els artistes es troba precisament una nena de tan sols 9 anys fets aquesta setmana, i que ja participa amb els seus pares en l'espectacle d'acrobàcies.

Informa: Sergi Expósito
Imatges
: Txema Galilea

Comparteix:

34.239.150.22