ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La situació a la gossera millora després del pic posterior al confinament

www.andorradifusio.ad

Tot i que encara no està clara la ubicació que acabarà tenint la gossera, la situació és molt més bona que després del confinament, quan es va arribar a unes elevades xifres de gossos que no s'havien tingut mai abans. 

Els cadells que hi ha actualment  a les instal·lacions esperen que, un cop hagin crescut una mica més, els vinguin a adoptar. Una nova remesa de gossos que ha fet augmentar els que hi ha a la gossera, tot i que la situació al centre és molt més bona que després del confinament, un període en què la quantitat de gossos va ser "bastant alta, superant els 40-45 en moments concrets" a causa dels abandonaments i de cessions de persones que no els podien mantenir per la seva situació econòmica. "Feia molts anys que no arribàvem a aquesta xifra", ha declarat el president de GosSos, Manel Garcia.

Fa tot just dues setmanes que aquesta entitat va iniciar una campanya solidària de pinso. El que busquen és que, amb cada sac que es compri, se'n subministri un per a la gossera.

De moment, tot i el poc temps que porta vigent, la participació és molt bona. Garcia destaca "la col·laboració i solidaritat de la població que, fins i tot, està comprant el pinso i deixant-lo al banc d'aliments, que és una alternativa".

Una campanya que es preveu que tingui una durada de tot un any. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: