ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La situació dels treballadors comunals torna a la campanya amb el transport públic i el turisme cultural

www.andorradifusio.ad

La situació laboral al comú d'Ordino ha estat el tema central de la campanya de Terceravia, que aquesta tarda es reunirà amb els treballadors per escoltar els seus neguits. Per la seva part En Comú per Ordino ha destacat la bona acollida que han tingut els canvis en les línies i les parades del bus parroquial. Per a MovemOrdino cal promocionar més el patrimoni cultural dels quarts.

En Comú per Ordino considera un èxit l'augment de les freqüències de pas dels busos comunals, així com les millores en les parades que en una primera fase s'han aplicat en aquelles que tenen més ús. El canvi de les marquesines i la instal·lació de zones per carregar els mòbils han tingut, segons el candidat Xavier Herver, molt bona acceptació. En una segona fase es preveu acabar el pla de millora, tant a les parades que falten com en les noves que s'instal·laran.

La situació dels treballadors del comú ordinenc és millorable, segons el cap de llista per Terceravia Ordino, Jordi Balsa. Cal programes per incentivar i ampliar la progressió, així com dotar de més seguretat els llocs de treball. Balsa creu que s'han d'eliminar els llocs interins i reclama més seguretat per als treballadors comunal. Precisament aquest dilluns a la tarda Terceravia té previst una reunió amb els treballadors.

I MovemOrdino ha parlat d'establir mesures per incentivar el turisme cultural als pobles de la parròquia. Jean-Michel Armengol destaca el gran patrimoni dispers als quarts i que actualment consideren que no es promociona suficientment. Segons Armengol, els quarts de vegades queden al marge de les promocions turístiques que es fan de la parròquia

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

18.204.55.168