ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ski Andorra posa a la venda els forfets de temporada 2020-2021 amb garantia de cobertura en cas de tancament per la Covid

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns Ski Andorra dona inici a la venda dels forfets de temporada 2020-2021 amb novetats com el 5% de descompte per la renovació o el pagament fraccionat. També es preveu una garantia de cobertura en cas de produir-se un tancament forçat per Covid-19.

Tot i no celebrar-se la Fira d'Andorra la Vella, tret de sortida tradicional per comprar els forfets de temporada de totes les estacions, Ski Andorra avança l'agenda de venda unes setmanes. I ho fa havent escoltat les demandes dels clients locals que a partir d'aquest dilluns 5 d'octubre ja poden comprar els seus abonaments.

Ski Andorra vol donar temps suficient als ciutadans interessats i evitar així les aglomeracions i la proximitat que poden produir contagis de Covid-19.

El fet de no celebrar-se la fira de la capital no ha d'afectar la venda de forfets i la previsió és que l'esquí continuï sent l'alternativa d'oci estrella a l'hivern.

El preu per als residents és de 445 € amb un 5% de descompte per als que renoven abonament. Els no residents poden adquirir el forfet d'Ski Andorra a 935 €.

S'ha tingut en compte un cas de tancament forçat de la temporada degut a la Covid-19, amb una garantia de cobertura pels dies no esquiats.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

18.234.247.75