ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ski Andorra xifra en uns 40 milions d'euros les pèrdues de les estacions per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Ski Andorra calcula que les estacions han tancat la temporada 2020-2021 amb unes pèrdues de 40 milions d'euros per culpa de la pandèmia. El president de l'entitat,  Francesc Camp, ha elogiat l'esforç que han fet per oferir un servei de qualitat al públic nacional a uns preus força econòmics.

Ski Andorra va presentar al Govern fa uns mesos un informe amb les pèrdues que estava patint el sector de la neu en comparació amb altres països. Aleshores la patronal va calcular que arribarien als 40 milions d'euros i un cop acabada la temporada i a falta del tancament de comptes d'algunes societats, el president de l'entitat ha confirmat que no es van equivocar gaire.  Indica que "són pèrdues que venen de la suma del que es perd d'explotació i de les lligades a les amortitzacions que es fan de totes les inversions dels darrers anys".

Camp no ha amagat que ha estat la pitjor temporada en molts anys quant a facturació, però ha volgut elogiar el treball de les estacions per donar un mínim de servei i per oferir un producte de qualitat adaptat a les circumstàncies. "No era rendible obrir tots els dominis però sí que hem ofert un producte per a la gent que ha vingut adaptat a la demanda. Els que han pogut esquiar han marxat força satisfets", ha declarat.

El president d'Ski Andorra avisa que les estacions s'hauran d'estrènyer el cinturó les pròximes temporades "prioritzant inversions i centrant-se en les més estratègiques, i intentant ser el màxim d'austers en les despeses".

Respecte els brots de coronavirus del Tarter i Arinsal, Camp ha recordat que es van produir fora de les instal·lacions i ha destacat que es van poder detectar en una demostració de que els protocols sanitaris van funcionar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: