ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tret de sortida a l'esquí escolar amb tots els protocols sanitaris a punt

www.andorradifusio.ad

Amb una setmana de retard per establir tots els protocols de seguretat necessaris aquest dilluns ha començat l’esqui escolar. Cada jornada participaran prop d'un miler d'alumes de primera ensenyança. Hem acompanyat l’escola andorrana d’Encamp en la primera jornada a Grau Roig.

El ministeri d'Educació, amb les estacions d'esquí, ha fet un esforç important per mantenir aquesta activitat establint protocols per evitar contagis. Els alumnes només es treuen la mascareta per menjar i sempre estan amb el seu grup de convivència.

Aquest dilluns a Grau Roig hi ha 70 alumnes de primera ensenyança de l'escola andorrana d'Encamp. En total, als dominis del país hi ha entre 700 i 1.000 alumnes fent esquí escolar. El director de l'escola andorrana d'Encamp, Santi Rodríguez, posa en relleu que el retard d'una setmana ha estat necessari "per tancar els protocols, poder parlar amb les estacions d'esquí, habilitar les sales i que tot complís les consignes sanitàries". Explica com s'han "distribuït per grups classe i s'han assegut en les taules de menjador igual que a l'escola".

Marc Mora és el coordinador d'esquí escolar a Grau Roig i celebra que "s'ha pogut tirar endavant" tot i la dificultat "gràcies a molta gent que s'hi ha involucrat i l'esforç i els mitjans de les estacions d'esquí", que han obert cadires especialment per a les escoles i han habilitat molts més espais per a la canalla.

Per als infants aquesta activitat sempre és benvinguda i enguany encara més. Fins al 22 de març hi haurà set jornades d'esquí escolar en esquí alpí i una d'esquí de fons. Els alumnes de segona ensenyança concentraran tota l'activitat en una sola setmana.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

 

Comparteix:

3.235.11.178