ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Stars Academy busca el o la millor cantant del món durant el confinament per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

L'escola de música Stars Academy ens proposa un repte: demostrar ser el millor o la millor cantant del món. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'acadèmia a les xarxes socials per entretenir-se durant el període de confinament. Tothom hi pot participar enviant un vídeo al seu perfil de Facebook i Instagram.

Rússia, Dinamarca, Espanya, Polònia, Portugal, els Estats Units i Andorra. Cantants de tot el món s'han unit al repte que l'escola de cant Stars Academy ha proposat a les xarxes socials: demostrar ser el millor o la millor cantant del món.

Es tracta d'una de les moltes alternatives sorgides al núvol per entretenir-se i passar el temps mentre duri el període de confinament.

La cantant, professora i impulsora de l'escola, Susanne Georgi, assenyala que "estem tots a casa, tenim temps, perquè no fer algo així". Davant la suspensió d'Eurovisió, des de l'escola de cant proposen aquest concurs per "veure qui és el millor cantant del confinament pel coronavirus".

Tots els gèneres musicals hi tenen cabuda. Qualsevol persona hi pot participar. Per fer-ho només cal enviar un vídeo d'una durada màxima d'un minut al servei de missatges del perfil de Facebook i Instagram de l'acadèmia i adjuntar el nom i el país d'origen o residència.

La iniciativa té doble premi: una dessuadora amb el logotip de l'escola i una altra més important i menys material, crear una comunitat de persones que comparteixen la mateixa passió: el cant i la música.

En aquest aspecte, Georgi assegura que l'objectiu és "unir a la gent ", perquè malgrat estar a casa sols "cantant estem tots junts". La cantant indica que aquesta iniciativa està tenint molts comentaris i visites a les xarxes socials. "És una passada", diu.

Stars Academy forma persones de totes les edats en el cant, la interpretació i la gestió de xarxes socials. S'ofereixen totes les classes en anglès de manera individual i en grup.

Com la majoria d'espais, l'acadèmia també ha hagut de tancar, tot i que les classes continuen telemàticament a través de plataformes en línia.

Informa: Oliver Jaén
Imatges cedides: Susanne Georgi

Comparteix:

35.172.233.2