ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La subhasta benèfica del museu Thyssen recapta 33.260 euros

La subhasta benèfica del museu Carmen Thyssen ha

La subhasta benèfica del museu Carmen Thyssen ha recaptat un total de 33.260 euros en favor de la campanya d'Unicef Regala futur. 

L'acció solidària, que va tenir lloc aquest dijous al vespre al Park Hotel d'Andorra la Vella, va comptar amb la participació de gairebé un centenar de persones i tots els diners que es van recol·lectar aniran destinats a accions de l'ONG als països que més ho necessiten.

D'aquesta manera, els objectes que s'adquiriran poden ser productes Covid, pastilles potabilitzadores i paquets escolars i esportius, entre altres. A més, tot el recaptat a través de subhasta serà enviat en un període de 72 hores a la seu d'Unicef a Copenhaguen per fer-ne la distribució adient. Addicionalment, més enllà d'aquest esdeveniment, es poden seguir fent contribucions a aquesta campanya a través de la web del comitè d'Unicef Andorra.

Cal recordar que aquesta és la segona iniciativa solidària d'aquesta mena que organitza el museu Carmen Thyssen i que, a diferència de la primera, ha comptat amb un nombre més elevat d'obres, un total de 44, entre les quals es trobaven tres pintures inèdites de l'artista valencià Antonio de Felipe.

Informa/Imatge: Agència ANA

Comparteix: