ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els supermercats multipliquen la venda en línia i de conserves pel coronavirus

www.andorradifusio.ad

El coronavirus està afectant el dia a dia dels comerços i centres comercials. En alguns casos, s'han multiplicat amb escreix les vendes en línia, les poselles de conserves s'han buidat més de l'habitual i s'han observat llargues cues a les caixes.

Comerços i supermercats han començat a percebre alguns canvis arran de l'inici de l'expansió del coronavirus.

Com a exemple, Andorra 2000 fa pocs mesos que ha implementat la compra a través del web però aquests dies està observant que s'ha multiplicat cinc vegades la venda en línia.

El director i també vicepresident de l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, considera que és una acció previsora per si els clients s'han de confinar a casa. "Aquest mes portem un creixement molt important, multiplicat per cinc o per sis la demanda normal, perquè la gent també està provant per si de cas no pot sortir de casa, que tinguin clar com s'ha de fer la compra en línea i com es prepara".

El supermercat també ha notat una compra més elevada de conserves, llet i paper higiènic. Tot i això, el director assenyala que l'ambient és de total tranquil·litat però cal ser prudents i accentuar les mesures de prevenció.

En aquest sentit, Miralles destaca que els treballadors cal que informin de seguida si presenten símptomes i és necessari extremar les normes higièniques.

Destaca que el supermercat té provisions a dos mesos vista; per tant, té l'estoc necessari per gestionar un possible increment de vendes, un escenari que també s'està observant als estats veïns.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

34.239.179.228