ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Suport del públic davant les mesures de distanciament preses a la 57a estrena de la temporada de teatre

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte s'ha estrenat la 57a temporada del teatre amb la representació de l'obra "La tercera onada" de la Jove Companyia Nacional. Una estrena marcada per unes restriccions causades per la Covid-19 que els assistents han valorat positivament.

Un dels espectadors comenta que "trobo les mesures bastant adequades" i creu que "està molt bé que el teatre continuï funcionant, ja que penso que, juntament amb l'hostaleria, és un dels sectors més perjudicats".

Una altra de les assistents ha valorat que "ho trobo perfecte" i ha comentat que "si volem gaudir de la cultura, que és molt necessària, hem de tenir mesures estrictes i respectar-les al màxim".

En aquesta línia, una dona de les que ha acudit a veure la representació considera que les mesures són "necessàries, perquè és un lloc tancat", encara que ha lamentat que "si vas amb gent no podem estar junts".

Dues espectadores han arribat des de Barcelona i assenyalen que, encara que allà també hi ha mesures, les del Principat són "millors". "Està més controlat perquè a Barcelona tens distanciament entre seients, però a les entrades accedeix tothom a la vegada".

Informa: Óscar Serrano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.219.217.107