ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Surten a la venda les entrades per a la temporada de teatre infantil d'Andorra la Vella

Ja estan a la venda les entrades per a la nova temporada de teatr

Ja estan a la venda les entrades per a la nova temporada de teatre infantil del comú d'Andorra la Vella. Una programació que comença el 18 de març i que compta amb tres espectacles. 

La propera temporada de teatre infantil del comú d'Andorra la Vella s'inicia el dissabte 18 de març amb l'espectacle 'Adeu, Peter Pan'. Un muntatge amb titelles i actors on s'explicarà la història del personatge i el vincle de les relacions familiars de la mà de la companyia Festuc Teatre.

La següent cita és el dia 22 d'abril amb 'El gat negre i altres ombres impertinents'. Un espectacle amb textos i música propis on es narren cinc contes inspirats en la tradició de titelles d'ombres. Aquesta representació és a càrrec de la companyia Fratelli La Strada, de la violinista andorrana Anna Garcia Alba i el guitarrista italià Antonio D'Antoni. 

I per acabar es representarà l'obra de titelles 'De faula' el 20 de maig. On a través de faules populars, com La cigala i la formiga o La llebre i la tortuga, portarà els espectadors a parlar de temes com l'astúcia o l'amor, i com poden ajudar a canviar situacions difícils. 

Els espectacles es representaran al Teatre Comunal, en dues funcions per la tarda. I les entrades que ja es poden adquirir, tenen un preu de 4 euros per als adults.

Informa: Redacció 
Imatges: Arxiu

Comparteix: