ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Susana Ginesta es despulla emocionalment en el seu segon llibre sobre emprenedoria

www.andorradifusio.ad

L'escriptora Susana Ginesta ha visitat aquest dilluns al matí els estudis de Ràdio Nacional on ha parlat del seu segon llibre 'Anatomia d'un somni', una crònica dels somnis de 7 emprenedors.

Un llibre amb que l'escriptora assegura que ha complert un dels seus somnis, i on també narra els somnis dels altres. I és que ella mateixa explica com 7 perfils molt diferents d'emprenedors del país els han acomplert.

L'escriptora va localitzar aquests perfils i els va entrevistar, entre els quals es troben des d'un expert en art fins als somnis d'un esportista d'elit, tots d'Andorra. Volia "que fossin tots de casa perquè aquí hi ha molta gent amb talent, molt bones idees, projectes i somnis, no cal anar més lluny".

L'escriptora reconeix que va escriure aquest llibre "en un moment personal complicat" i que ho va fer en el tercer intent, però que conèixer aquestes històries i fer aquest treball la va ajudar.

Ginesta també fa una referència especial al programa "Ara i aquí" i a l'Àlex Lliteras, on va presentar el seu primer llibre i va conèixer Felip Gallardo, un dels set emprenedors que apareixen al llibre. L'autora relaciona aquell dia en el programa com una experiència molt positiva.

El llibre també té vessant col·laborativa i és que fins a final de juliol el 10% de les vendes del llibre es destinaran a cooperació.

Entrevista completa a Susana Ginesta a l'Ara i Aquí:

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.235.62.151