ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tallers per millorar l'expressió corporal amb la Fundació ONCA

www.andorradifusio.ad

La Fundació ONCA continua apostant per oferir cursos que van més enllà de la música. Aquest cap de setmana Vika Kleiman, professora de l'Escola Superior de Música de Catalunya, ha treballat l'art del moviment i l'expressió corporal amb un grup d'alumnes molt divers.

Que tant adults com infants s'espolsin de sobre les vergonyes per poder expressar amb el cos i el moviment allò que guarden més a l'interior i sovint no exterioritzen és un dels objectius de la formació que ha ofert aquest cap de setmana Vika Kleiman, invitada per tercer cop a Andorra per la Fundació ONCA. Durant la jornada de dissabte van seguir també el curs nens de diverses edats mentre que avui han estat ja només un grup d'adults els que han treballat tècniques per millorar la comunicació no verbal, que els seran útils tant per a la vida quotidiana com en l'àmbit professional.

La voluntat de la Fundació ONCA és des de fa temps la d'eixamplar l'oferta formativa més enllà del món de la música i estan molt contents de la bona acceptació d'aquests tallers:

Els pròxims cursos que ha programat l'ONCA són un de percussió corporal amb el musicoterapeuta, Santi Serratosa; un per experimentar amb la manca de sentits sensorials a càrrec de l'actor i director, Joan Hernández, i un de música en família, obert a pares i mares amb nadons, impartit per Anna Vega.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: