ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Talls en la circulació a Escaldes-Engordany de dilluns a dimecres

El trànsit per la parròquia d'Escaldes-Engordan

El trànsit per la parròquia d'Escaldes-Engordany es veurà modificat durant els primers tres dies de la setmana entrant. Segons informa aquest diumenge el Servei de Mobilitat, entre les 9.30 i les 19 hores de dilluns la circulació romandrà tallada a l'avinguda del Fener, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i el de Sant Antoni, amb motiu de l'emplaçament d'una grua.

Per a la jornada de dimarts es tallarà la circulació al Passeig del Valira entre les 10 i les 12 hores amb motiu dels treballs de descàrrega de material d'obra. Finalment, el dimecres dia 28, entre les 9.30 i les 19.30 hores, la circulació i les voreres de l'avinguda de les Nacions Unides també estaran restringides al trànsit. Concretament en el tram comprès entre el carrer de la Constitució i el carrer François Mitterrand amb motiu de l'emplaçament d'una altra grua.

A conseqüència d'aquests talls, des de Mobilitat es demana a la ciutadania assabentar-se de les afectacions viàries, tant les d'Escaldes com les de la resta del territori, per evitar així qualsevol mena d'imprevist en els desplaçaments.

Informa/Imatge: Agència ANA

Comparteix:

3.235.191.87