ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Lírica tanca la quarta temporada amb l'anunci que projecta una òpera en català

www.andorradifusio.ad

"La fille du regiment" tanca aquest cap de setmana la quarta temporada d'Andorra Lírica, que ja pensa en el contingut i l'agenda de la cinquena. S'estudia programar un muntatge íntegrament en català.

La directora d'Andorra Lírica Jonaina Salvador afirmava que els preparatius de la cinquena temporada depenen del factor econòmic també, així que és difícil fer avançaments sense conèixer el pressupost del qual es disposa per poder superar una quarta temporada excel·lent.

Un altre membre destacat de la institució Guillem Forné tanmateix avançava que podria haver-hi una obra completa en català prevista.

El tenor Beñat Egiarte desitja tornar a repetir l'experiència amb la formació andorrana i creu que l'obra de Donizetti és la més adequada per tancar temporada.

La projecció internacional també figura en els plans d'Andorra Lírica sobretot després de veure que la sarsuela "La corte del Faraón" ha estat reconeguda en els premis Arts Mediterranea que recentment han atorgat a aquest muntatge el Gran Premi d'Espanya.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

18.234.247.75