ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tanca el Vide Dressing amb menys visitants dels que s'esperava

www.andorradifusio.ad

Tanca la novena edició del Vide Dressing Primavera a la Massana. Bones sensacions entre les paradistes, tot i que esperaven més afluència de visitants durant el cap de setmana.  

Menys afluència de visitants en la novena edició del Vide Dressing. Així i tot, les paradistes es mostren satisfetes per haver pogut donar una segona vida a la seva roba i complements. Yolanda Martín, una de les paradistes, assegura que aquest "sistema circular de poder reutilitzar la roba és fantàstic i és la tendència a què haurem d'acabar".

Tant Simi Abitbol com Lluïsa Sánchez, dues paradistes del Vide Dressing, han lamentat que hi ha hagut una mica menys d'afluència també per l'augment de les parades. "Ha anat bé, no com altres anys perquè també el temps no acompanyava. El que passa és que ara hi ha moltes parades i al haver-ne més, hi ha més competència", explicava Sánchez.

Per contra, Eva Garcia, considera que si bé es cert que és comentava que hi havia menys gent a la seva tenda "les vendes han anat com cada any". 

L'obertura de divendres va concentrar la majoria de visitants a l'edifici de Les Fontetes, difuminant el dissabte, que era el dia en què s'esperava més gent. Tot i això, les vendes han estat positives i avui es podien veure descomptes en tots els articles, fins i tot algunes paradistes posaven tota la roba que els quedava a un euro. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Aïda Pagès 

Comparteix: