ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El tancament dels comerços sorprèn molts turistes

www.andorradifusio.ad

El dia de Meritxell és un dels quatre dies de l'any que els establiments comercials tenen l'obligació de romandre tancats. Una situació insòlita que ha sorprès alguns dels turistes que passejaven pels principals eixos comercials, que hauran d'ajornar les compres fins diumenge.

Persianes baixades, cartells indicant el motiu de clausura i cares de sorpresa. Aquest és l'ambient que s'ha viscut en bona part dels carrers. El dia de Meritxell amb Cap d'Any, el dia de la Constitució i Nadal són els únics dies en què els comerços tenen l'obligació de tancar.

Al llarg de l'avinguda hi ha farmàcies obertes; els restaurants, tot i estar exempts, són molts els que aprofiten per gaudir d'una jornada de descans. Les benzineres són per a molts l'opció per comprar productes de primera necessitat.

El dia de Meritxell ha agafat per sorpresa alguns turistes que tenien intenció de fer compres, si bé la jornada ha servit per fer plans alternatius com anar a la muntanya o bé passejar per un eix comercial amb menys aglomeracions de les habituals.

Bona part dels turistes han vingut amb la intenció de passar el pont de l'11 de setembre i tindran més oportunitats per no marxar a casa amb les bosses buides.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: