ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una esllavissada a la RN22 obliga a tallar l'accés a França

www.andorradifusio.ad

La direcció Interdepartamental francesa de carreteres del sudoest (Dirso) ha informat al Govern que l'accés per carretera a França es tancarà aquest dissabte a les 21 hores i romandrà tancat durant els pròxims dies a causa d'una esllavissada al talús de la RN22 a l'alçada del pont de la Mina. D'aquesta manera, l'accés a França per carretera s'haurà de fer per la frontera del riu Runer.

Una esllavissada és la causant del tancament de l'accés a França, que va tenir lloc durant el matí de divendres, i fins avui l'accés per carretera s'ha dut a terme alternativament. Per raons de seguretat la DIRSO ha decidit tancar aquest tram fins que s'estabilitzi la situació. La RN22 romandrà tancada durant diversos dies.

Protecció Civil estarà en contacte permanent amb les autoritats franceses per informar de quan es restablirà el trànsit en aquesta via.

Les entrades i sortides amb cotxe s'hauran de fer per la frontera espanyola.

Les obres d'estabilització s'iniciaran a partir d'aquest diumenge al matí

Mitjançant un comunicat, el Govern ha indicat que l'estabilització del talús requerirà una important intervenció que es pot perllongar durant uns quants dies. Tal com s'ha informat des de les autoritats franceses, a mesura que avancin els treballs es concretarà de manera precisa la durada del tancament.

L'esllavissada va tenir lloc durant el matí d'aquest divendres, i fins al moment l'accés per carretera s'ha de dur a terme alternativament, però tenint en compte que l'esllavissada es troba activa, la Dirso ha decidit, per raons de seguretat, tancar temporalment fins a la seva estabilització.

En tot moment les autoritats franceses i andorranes han estat i estan en comunicació per fer seguiment de la situació.

Informa: Sergi Expósito-Agència ANA
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

3.214.184.124