ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tarda d'havaneres a la festa major de Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

És una de les darreres festes majors de l'estiu que viu la seva jornada principal. A Santa Coloma tenen aquest diumenge un programa ben farcit, amb missa, arrossada, balls i l'oferta nocturna que inclourà, entre d'altres, sardines.

Santa Coloma ha arribat a l'equador de la seva festa major al ritme pausat i tranquil de les havaneres.

El públic les ha seguit assegut al voltant de la plaça. Una cantada d'havaneres no seria el mateix si no se l'acompanya d'una mica de rom cremat.

Els pocs infants presents a aquelles hores sentien curiositat pels músics i sense vergonya observaven els components del grup Mar i Vent.

Els ànims estaven molt tranquils després de la cantada i costava aixecar-se per ballar. Però només cal que s'arrenqui un perquè els altres el segueixin. 

Cap al vespre ha estat el torn del ball de tarda amb l'orquestra Euphoria que tornarà a actuar aquesta diumenge a la nit.

I així continua la festa a la vila que dilluns es centrarà més en els infants amb la festa de l'escuma al matí  i els jocs infantils per la tarda.

Aquest dissabte tots els veïns s'han trobat a la missa solemne de festa major, que ha precedit un arròs preparat per a quatre-centes persones.

Si bé el concurs de pastissos de la tarda s'ha anul·lat per manca de participants a les deu de la nit té lloc una sardinada popular.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

35.175.201.14