ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els taxistes estenen la mà als comuns per trobar una solució que els permeti assumir la tasca del bus a la demanda

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Taxistes proposa als comuns treballar per trobar una solució al servei de bus a la demanda gratuït, que veuen com a competència deslleial. Proposen fer servir vals de descompte per a les persones que no puguin permetre's un taxi finançats pels comuns. Ho ha dit al programa Obert per vacances de Ràdio Nacional.

El president de l'Associació de Taxistes, Marcio Pereira, ha estès la mà als comuns que ofereixen bus a la demanda gratuït per trobar una solució a un servei que consideren que els fa competència deslleial.

Pereira ha lamentat que els comuns no els hagin tingut en compte abans de posar en marxa el servei i creu que parlant es pot arribar a algun acord. En aquest sentit ha avançat que podrien trobar-se fórmules perquè els taxis assumissin el que està fent el bus a la demanda.

Per exemple, el president de l'entitat proposa oferir vals de descompte o de diners per agafar el taxi, per exemple,  l'hora d'anar a treballar. Uns vals qu després els taxistes podrien cobrar al comú, considerant que així "guanyaríem tots" i s'estalviarien despeses. 

Pereira ha assenyalat que el perjudici actual del bus a la demanda és important per al sector, especialment en algunes zones com els Vilars, Engolasters i Sacalma, on han notat una pèrdua de clients.

Quant a la possibilitat de portar el servei a la batllia, el president del col·lectiu ha indicat que segueix sobre la taula, però abans ha de passar per una assemblea i han de parlar amb l'advocat de l'associació.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

    

Comparteix: