ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El TC creu que es va vulnerar el dret dels Cierco a accedir a la documentació sobre la intervenció de BPA

www.andorradifusio.ad

El Tribunal Constitucional ha estimat parcialment un recurs dels germans Cierco perquè considera que es va vulnerar el seu dret a un procés degut. Concretament perquè no van poder accedir a la documentació sobre la intervenció de BPA.

El BOPA ha fet públic una resolució judicial en què estima parcialment el recurs presentat pels germans Higini i Ramon Cierco i la seva mare perquè consideraven que s'havien vulnerat els seus drets. El motiu és que l'AREB els va negar la documentació derivada de la intervenció de BPA i segons van al·legar se'ls va provocar una "indefensió" a l'hora de defensar els seus drets.

A més, l'alt tribunal ha admès a tràmit un recurs presentat per BPA i l'exdirectiu Pablo Laplana contra una resolució del Tribunal Superior. Afirmaven que se'ls havia vulnerat el dret a un procés degut.

Se suicida l'expresident del Perú Alan Garcia, investigat pel cas Odebrecht

I un afer amb el qual s'ha involucrat BPA, el cas Odebrecht, ha viscut un nou episodi amb la mort de l'expresident del Perú Alan Garcia, que s'ha disparat un tret quan estava a punt de ser detingut. García investigat en el marc de la trama de cobrament de suborns de la constructora brasilera Odebrecht, que hauria fet servir l'entitat andorrana per fer pagaments.

Informa: P. Moliné-D. Domingo
Imatges: Arxiu

Comparteix: