El telecabina de Tristaina garantirà l'accés a les cotes altes d'Arcalís tota la temporada

www.andorradifusio.ad

Garantir tota la temporada d'esquí l'accés a les pistes superiors d'Ordino-Arcalís i oferir trasllats més confortables seran les principals virtuts del telecabina de Tristaina. Les obres per instal·lar-lo començaran al maig i, si tot va bé, s’estrenarà al novembre, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern.

El telecabina que unirà la zona de l’Hortell amb la Coma és l’actuació estel·lar del pla director d’Ordino-Arcalís i amb l’exposicio pública del projecte és més a prop de ser realitat.

Les obres per instal·lar-lo començaran al maig i hauria d’estar a punt al novembre. A més de les possibilitats que obre per ampliar les activitats d’estiu representarà també un salt de qualitat a l’hivern. Ja no es dependrà únicament del telecadira de la Basera per pujar a les pistes del sector superior i es disposarà per fer-ho d’un giny d’última tecnologia. Cal tenir en compte que quan fa mal temps no es pot accedir a un 60% de les pistes de l’estació.

També s’espera que el telecabina, molt més segur i confortable, ajudi a posar fi a la idea que Ordino-Arcalís és una estació molt freda. Tot plegat desitgen que serveixi per atreure nous esquiadors.

El telecabina és el primer pas del pla director dissenyat per millorar l’estació i Saetde, que a partir d’ara tindrà majoria a Ordino-Arcalís, s’ha compromès a desplegar-lo.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Arrenca la 9a edició de l'Encamp Nit Se superen els 41.000 assalariats al gener