ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tensions a la majoria del comú de Sant Julià amb la dimissió de l'interventor

www.andorradifusio.ad

Continuen les desavinences a la majoria comunal de Sant Julià, que ara es queda sense interventor general. Les consellers demòcrates Paqui Barbero i Meritxell Teruel, que no formen part de la junta de govern, es mostren disposades a manifestar el seu desacord amb la majoria a les sessions de consell de comú, fins i tot votant en contra o abstenint-s'hi. Tot i això, no deixaran el comú aquest mandat.

Paqui Barbero i Meritxell Teruel treballen gairebé al marge de la resta de la majoria, sense pràcticament informació. Tot i això, assenyalen que no deixaran el comú perquè es deuen als ciutadans. Teruel explica que s'han "adaptat a la situació". Diu que seguiran "mentre ens deixin treballar als nostres departaments", tot i que "les deicisions es prenen en junta de govern, on no hi som, i tampoc ens reunim gaire".

Per la seva banda, Barbero afirma que plega ara "seria una irresponsabilitat". La consellera ha afegit que "portem tres anys que hem fet molts projectes i encara ens queda per fer. Evidentment, no deixarem a la gent”.

Teruel i Barbero expliquen que fins ara han assistit a la majoria de les sessions de consell. Asseguren, però, que a partir d´ara veuran què fan. Estaran atentes a l'ordre del dia i decidiran si donen suport a la majoria, atès que segons Barbero "en cas de no estar d'acord, cal anar-hi i manifestar-ho".

De fet, tot i que per motiu personals les dues conselleres no van ser presents en la sessió de comú de juliol, en la qual es va aprovar un crèdit de 400.000 euros per  un estudi de viabilitat d´una tirolina a Naturlàndia, una inversió que no tenia el vistiplau de l´interventor del comú, Josep Maria Altimir.

Aquest fet hauria motivat que fa uns dies Altimir presentés la dimissió. Era la darrera de les desavinences mantingudes amb la majoria.

Informa: Ana Alamán

Comparteix: