ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El tercer Land Art es concentrarà a l'entorn del llac d'Engolasters

www.andorradifusio.ad

El festival artístic Land Art celebra aquest any la tercera edició amb una gran novetat. Ubicarà tota l'obra artística en un únic espai, un recorregut al voltant del llac d'Engolasters. La iniciativa pretén potenciar aquest espai cultural.

Al juny arrenca la tercera edició de la biennal internacional Land Art a Andorra.

A diferència de les darreres, en què el festival s'ubicava en diferents punts, aquest cop es concentrarà en un únic espai al voltant del llac d'Engolasters on hi haurà espais en connexió amb la natura i espais interiors per als quals els artistes faran la seva proposta.

Segons ha indicat l'organitzador del Land Art, Pere Moles, "la intenció és que quan la gent vingui desconnecti a través de tots els espais on hi haurà obres: els entorns del llac i els edificis adjacents amb una passejada que podria durar dues o tres hores".

Les zones interiors on s'ubicaran algunes de les obres seran les naus propietat de FEDA, que l'entitat ha cedit per potenciar-hi paral·lelament el vessant cultural, com és la casa del guarda.

Moles explica que "són naus que están en desús o s'utilitzen com a magatzem". "Com ja ens va passar amb la fàbrica de la llana, no només ens servirà per gaudir de l'art que hi haurà al seu interior, sinó per descobrir uns espais que molta gent desconeix", afegeix.

El festival té la meitat de pressupost que l'edició anterior però els comuns d'Escaldes-Engordany i Encamp s'han implicat en l'organització d'activitats a l'estiu.

A més, la Vuelta tindrà un tram a Engolasters així que serà un motiu més per augmentar les visites de les obres del llac

Informa: Silvia Callís/Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: