ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La tercera edició de Mamapop omple el centre de congressos

www.andorradifusio.ad

El concert de Mamapop va tornar a omplier l'auditori del centre de congressos de la capital. En aquesta ocasió el pop-rock espanyol dels anys 90 va ser el protagonista i com sempre amb la col·laboració del públic. Els organitzadors asseguren que s'han venut més entrades que a l'edició de l'any passat.

Amb la d'aquest dissabte ja van tres edicions que Mamapop aterra a Andorra. L'auditori es va omplir d'un públic disposat a col·laborar per una bona causa. Els assistents van gaudir del millor pop-rock espanyol dels 90. Els temes més coneguts de Mecano, Luz Casal, Miguel Ríos o Sopa de Cabra van ser corejats pel públic.

Entre els assistents àmplia representació de l'àmbit social, polític i cultural del país, que any rere any donen suport a la iniciativa.

Des de l'associació lleidatana ADIMA, que reuneix dones intervingudes de càncer de mama, es destacava la presència de jovent en el concert.

A falta de la valoració final i de comptabilitzar les aportacions privades, els organitzadors asseguren que s'han venut més entrades que a l'edició de l'any passat. En aquesta ocasió el concert era promogut per l'Associació de Dones d'Andorra.

Els beneficis obtinguts aniran destinats a la investigació científica de l'Institut de Recerca Biomèdica contra el càncer de mama.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: