ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Terceravia té la intenció de presentar-se a Encamp i Ordino a les comunals

www.andorradifusio.ad

El comitè local de Terceravia a Encamp vol ser present a les comunals del 15 de desembre, també el d'Ordino. El que encara no han determinat és si en solitari o en una plataforma transversal. Fonts del comitè d'Encamp asseguren que una via possible seria anar amb Agrupament Encampadà, tot i que de moment no hi ha hagut una trobada formal.

Terceravia a Encamp diu tenir la intenció de ser present a les eleccions comunals i treballa en una llista que tant podria tenir sigles pròpies com emmarcar-se sota un altre paraigua. Fonts de la formació indiquen que les dues opcions són viables. Si es decantessin per anar en solitari, els de Terceravia tindrien prou gent per presentar candidatura, però estan a l'espera dels moviments polítics que es gesten a la parròquia.

Tot i que de moment no han mantingut una trobada formal, se sentirien còmodes amb la plataforma impulsada per exliberals, com ara Valentí Martí. Això sí, sempre que el projecte sigui comú. Fonts consultades indiquen que apostarien per un projecte similar al de Ciutadans Compromesos a la Massana, unint diferents sensibilitats en pro de la parròquia. El que tenen descartat del tot és anar amb la llista socialdemòcrata que encapçalarà David Ríos amb qui sí han mantingut trobades. 

A Ordino, Terceravia està treballant en el programa per a la parròquia. Tot i que ja han rebut alguna visita, com per exemple la de l’excònsol Enric Dolsa, no volen parlar d’acords amb tercers fins que no tinguin clar el programa. No descarten formar part d’alguna plataforma transversal, però si fos necessari creuen que són suficients com per poder fer una candidatura en solitari.

Informa: Anna Pifarré-Ester Pons

Comparteix:

54.160.19.155