ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Terceravia+UL demana al Govern pels retards en el GPS de l'aeroport Andorra-la Seu

www.andorradifusio.ad

Terceravia+Unió Laurediana ha demanat al Govern pels retards en la implantació del sistema GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu. A més, ha reclamat saber quina aportació econòmica hi ha fet el Principat, que és de titularitat andorranoespanyola.

Josep Pintat, president del grup parlamentari de Terceravia+UL, ha reclamat a l'executiu una còpia de les comunicacions oficials entre els governs andorrà i espanyol respecte a l'aprovació de la utilització de l'aproximació per GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

El motiu d'aquesta petició és que aquesta implantació s'hauria d'haver fet ja fa temps. També reclama un estudi elaborat per experts suïssos sobre l'operatiu instrumental i un altre sobre la programació, els tipus de vols i les exigències comercials d'aquesta instal·lació.

Terceravia+Unió Laurediana, a més, reclama la documentació sobre els compromisos adquirits per Andorra pel que fa a l'aeroport, com ara convenis de col·laboració i comercials.

Aquestes peticions s'afegeixen a una pregunta al Govern del mateix grup parlamentari, perquè la respongui per escrit, sobre les aportacions dineràries que hi ha efectuat Andorra així com l'estat dels comptes.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

34.204.176.125