Terror sobrenatural als boscos d'Irlanda

www.andorradifusio.ad

Seguint el camí del seu pare, Ishana Shyamalan s'estrena amb la seva òpera prima en la direcció amb 'Los vigilantes'. És una de les estrenes de la setmana que ve acompanyada d'una nova entrega de 'Bad Boys' i 'Hitman', una esbojarrada pel·lícula sobre com fingir ser un assassí a sou. 

Dakota Fanning és la protagonista de la primera pel·lícula d'Ishana Shyamalan, que hereta l'art del seu pare en una carrera que comença de manera prometedora amb 'Los vigilantes', l'adaptació de la novel·la homònima en què una jove queda atrapada en un bosc amb tres persones més que es refugien en una casa on de nit algú els vigila a través del mirall que fa de paret. 

"Los vigilantes". Ishana Shyamalan

Will Smith i Martin Lawrence els eterns bad boys tornen a la gran pantalla amb una nova entrega, 'Ride or die'.

Lowrey i Bunrett, els policies més famosos arriben amb la seva icònica barreja d'acció i comèdia per enfrontar-se a la missió definitiva, investigar la corrupció a la policia de Miami després de la mort del capità que ha estat acusat d'estar involucrat amb la màfia romana, però un imprevist els convertirà en fugitius. 

"Bad boys, ride or die". De Adil & Bilall

El que també acabarà en un bon embolic és Glebn Powel en el paper de Gary Johnson a 'Hit man. Asesino por casualidad'

La policia el converteix en un fals assassí a sou que contractarà una dona de la qual acabarà enamorat. Lluny de fer el que se suposa intentarà dissuadir-la de les seves intencions però la feina l'acaba fent algú i ara tothom l'apunta a ell. 

"Hit man. Asesino por casualidad". Richard Linklater 

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

A l'espera de la reunió amb Govern Només el 9% de residents espanyols vota a les europees