ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

The Shopping Mile vol una promoció més regular a l'estranger

www.andorradifusio.ad

The Shopping Mile vol una promoció a l'estranger més freqüent durant totes les èpoques de l'any. L'entitat manté reunions amb l'Executiu amb l'objectiu de reprendre i actualitzar les accions del pla estratègic de turisme de compres. D'altra banda, la presidenta està satisfeta amb les vendes fetes durant el primer cap de setmana de l'Andorra Shopping Festival, que s'allarga fins a aquest diumenge.

Una promoció a l'exterior més regular durant tot l'any de The Shopping Mile per situar-lo com un espai de comerç i oci de referència a l'estranger. Aquesta és la voluntat de l'entitat que agrupa les avingudes Meritxell i Carlemany i la zona annexa de Fener Boulevard. Vol que la comunicació fora del país per part d'Andorra Turisme no només se centri en campanyes específiques. "La idea és comunicar a l'exterior el nou espai de The Shopping Mile, també la nova imatge que tenim a nivell d'eix comercial, l'oferta que tenim i poder transmetre-ho als clients i invitar la gent que vingui a Andorra a visitar-nos", detalla la presidenta, Sònia Yebra.

Yebra està satisfeta amb els resultats del pla estratègic de turisme de compres encetat en l'anterior legislatura. Afirma que s'està treballant amb l'actual Ministeri d'Economia, juntament amb el de Turisme, per posar sobre la taula les accions que es reprendran els pròxims mesos. "Tenim clar que no es pot quedar en un calaix i, de fet, des de The Shopping Mile estem treballant en el tema del centre multidisciplinari, diferents accions, coneixement a l'exterior... La idea és continuar treballant amb el pla estratègic, veure una mica com estan les accions i tirar endavant", avança Yebra.

The Shopping Mile està satisfet amb les vendes de la majoria de centres associats el primer cap de setmana de la setena edició de l'Andorra Shopping Festival, tot i coincidir amb les eleccions generals espanyoles. El festival continua aquest cap de setmana amb diverses activitats, tallers i animacions al carrer.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.62.151