ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La tinença d'animals, un dels objectius principals de la Fira Animalista

www.andorradifusio.ad

Tercera edició de la Fira Animalista a la Massana amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la tinença responsable d'animals. Aquest dissabte es va fer la inauguració i es realitzaran diferents actes al llarg de la setmana. Xerrades, documentals i actes per entendre que no ens trobem sols a l'entorn urbà i que hem de conviure amb altres espècies. 

En aquesta edició de la Fira Animalista, organitzada per les associacions GosSOS i Laika, es busca la sensibilització i la responsabilitat a l'hora de tenir un animal de companyia. També es fa una crida a educar i entendre la importància de conviure amb altres espècies. 

Els que s'han apropat al Hall de les Fontetes han gaudit de l'exposició de Joël Brunet sobre el gat fer i la fauna salvatge. El fotògraf explica que ell viu a 900 metres d'altitud, on "hi ha molts animals salvatges, com ara cavalls o guineus". 

També de la col·lecció d'imatges de Céline Pech sota el títol 'El meu gos i jo', que estaran disponibles tota la setmana. 

Brunet també és l'autor del documental, projectat dins la Fira, sobre la fauna salvatge. Un documental que ha costat més de 10 anys de feina darrere de la càmera. 

Hi ha previstes activitats al llarg de la setmana, sobretot dissabte i diumenge, en què es realitzaran activitats a l'aire lliure, com un mercat d'entitats i empreses, i diferents xerrades per entendre millor la relació entre els humans i els animals. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix: