ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La tirolina de Naturlàndia implicarà tallar arbres i construir una passarel·la

www.andorradifusio.ad

L'estudi d'impacte ambiental del projecte de la tirolina de Naturlàndia preveu que s'hauran de talar arbres a la zona que sobrevolarà. També assenyala que caldria construir a la sortida de la nova atracció una passarel·la per la proximitat amb el tobotronc.

Els tècnics que han elaborat l'estudi d'impacte ambiental del projecte de la tirolina de Naturlàndia asseguren que no posa en perill la flora i la fauna de l'entorn.

Conclouen, però, que a la zona que sobrevolarà la tirolina s'hauria de fer una tala d'arbres selectiva per eliminar els més alts per tal de garantir-ne la seguretat.

També indiquen que altres que no tenen una alçada tan elevada és possible que també s'hagin d'eliminar, tot i que seria d'aquí a molts anys.

Pel que fa a l'impacte de les sirgues del giny en les aus, es diu que no hauria d'ocasionar cap problema perquè és suficientment gran com perquè les vegin. Així mateix es preveu una senyalització lateral per reforçar-ne la visibilitat.

La principal actuació que preveu l'estudi és que caldrà construir una passarel·la al punt de sortida per la proximitat amb el tobotronc. Haurà de fer-se en forma de ziga-zaga fins a l'inici de l'atracció, però es diu que no serà un problema per a la viabilitat de la tirolina.

L'estudi se sotmet a exposició pública des d'aquest dimecres durant quinze dies hàbils. Els que vulguin presentar-hi al·legacions disposen del mateix termini per fer-ho.

Informa: G.Gort-Agència ANA

Comparteix:

3.219.167.194