ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Batllia imposa finalment mesures cautelars a Tomàs Gea, que no podrà acostar-se ni tenir contacte amb la FAF

www.andorradifusio.ad

Tomàs Gea no podrà acostar-se a la Federació de Futbol ni tenir cap contacte amb la junta directiva ni el personal de l'entitat, després de la resolució que li ha comunicat la Batllia. Són les mesures cautelars que se li imposen al fins ara secretari general.

Tomàs Gea arribava a la seu de la Justícia a dos quarts de dotze acompanyat del seu advocat, Jesús Jiménez. El motiu era saber si podria tornar a exercir com a secretari general de la Federació de Futbol, després de quedar en llibertat provisional sense condicions el 19 de desembre per l'operació Cautxú.

Segons ha pogut saber RTVA, la batlle que instrueix el cas ha modificat l'aute inicial, que no havia fixat cap mesura cautelar. Ara, Tomàs Gea no podrà atansar-se a la Federació de Futbol ni tenir cap contacte amb la junta directiva ni el personal de l'entitat.

La fiscalia havia presentat recurs davant la decisió de deixar en llibertat provisional Gea, com també ho havia fet per l'extresorer Josep Garcia.

En el mateix aute, la Batllia també interpreta que la federació va actuar amb passivitat, per no haver pres mesures per evitar la tornada de Gea com a secretari general i que l'hauria d'haver acomiadat. En aquest sentit, la federació entenia que no podia prendre cap decisió abans de la sentència judicial.

Uns dies abans que Gea quedés en llibertat, la junta directiva havia escollit per unanimitat el director tècnic David Rodrigo com a nou secretari general en funcions, fins que s'aclarís la situació de Gea.

Informa: Joan López / Sergi Cano
Imatge: Karen Figueiredo

 

Comparteix:

3.235.137.159