ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Tomb Lauredià reuneix prop de 200 persones d'arreu del país

www.andorradifusio.ad

El tomb lauredià ha tornat a donar el tret de sortida aquest diumenge amb gairebé 200 participants que han aprofitat el cap de setmana per fer esport i conèixer els diferents camins de la parròquia.

Sant Julià ha recuperat aquest diumenge al matí l'esport i el to festiu d'abans de la pandèmia i ho ha fet recuperant el tomb lauredià. Una excursió de muntanya pensada per a totes les edats i per fer-la en família i amics.

S'han organitzat tres circuits diferents per a totes les capacitats físiques. Des del més llarg, que ha començat a la Plaça de la Germandat i ha fet el tomb fins a Llumeneres, al més curt, que creuava la parròquia fins a Sant Cerni de Nagol.

El mitjà, de sis quilòmetres, ha sigut, però, el més multitudinari. Ha recollit gent de totes les edats i, fins i tot, ha comptat amb la participació dels cònsols. "Tot i que no estic en forma, la faré i espero sentir-me a gust", ha comentat el cònsol major, Josep Majoral.

Els participants s'han apropat aprofitant el bon temps, ja que és una activitat que "poden fer des dels més grans als més joves". Una oportunitat de "socialitzar i sortir a la natura".

Des de l'organització es destaca la bona xifra de participació que hi ha hagut. Un total de 180 persones d'arreu del país s'han apropat a la parròquia per fer esport. Davant aquest cúmul de persones, s'han organitzat sortides de vint en vint persones per evitar aglomeracions.

En aquest sentit, el director de centre esportiu, Òscar Balcells, ha detallat que en el cas del recorregut mitjà, "on hem tingut més gent de la que esperàvem", s'ha establert una separació entre les primeres 60 persones inscrites i les 40 següents.

La mascareta ha sigut obligatòria en tot el recorregut, però això no ha sigut un entrebanc per veure els somriures dels participants quan arribaven a la línia de meta.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arnau Gaya
Locució: Laura Massegú

Comparteix:

35.173.234.169