ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Tomb Lauredià torna a Sant Julià el 5 de juny

www.andorradifusio.ad

El Tomb Lauredià tornarà a les muntanyes i pobles de la parròquia després del parèntesi obligat per la pandèmia. En aquesta sisena edició, el 5 de juny, es limitarà a 80 el nombre de participants en cadascuna de les tres categories. Com a novetat organitzen un taller en el qual participaran alumnes de primer cicle.

El Tomb Lauredià tindrà com sempre tres recorreguts, de 16 quilòmetres, de 6,5 i de 4. És una fórmula ideal per combinar natura i cultura, sense el component competidor i obert a diferents nivells de participants. Després de l'absència del 2020, per la situació sanitària, el 5 de juny tornarà a omplir les muntanyes de Sant Julià. Tots els recorreguts tindran el punt de partida a la plaça de la Germandat, però en horaris diferents. A les 8 sortiran els que triïn el recorregut més llarg, a les 10 el mitjà i a les 11 el curt. Enguany, a més, coincidint amb el Dia mundial del medi ambient, s'ha creat un taller adreçat als alumnes de primer cicle, com ha explicat l'Òscar Balcells, director del centre esportiu, vista l'afectació als camins quant als residus que es deixen.

Les inscripcions es podran fer presencialment, al centre esportiu i l'oficina de turisme, i també telemàticament fins al mateix dia de la prova, però en aquest cas amb un increment de cinc euros. El concurs de fotografies a través d'Instagram tornarà a ser un al·licient per als participants.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

35.173.234.169