ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Torna l'activitat al Prat Gran després de l'acord per prorrogar les obres

www.andorradifusio.ad

Satisfacció dels ususaris del Parc del Prat Gran amb aquesta pròrroga anunciada pel comú d'Encamp. Ha tornat a obrir portes aquest dissabte tot i que encara no es pot accedir als gronxadors i altres activitats protegides degut a la Covid-19.

Durant el matí ha acompanyat el dia per poder tornar a gaudir d'una passejada o dels jocs al Prat Gran. La majoria de famílies que s'hi han apropat veuen amb bons ulls el fet que Casa Areny i el comú d'Encamp hagin arribat a un acord per poder tenir obert durant l'estiu l'espai i no començar les obres fins al mes de setembre. Ha estat una bona notícia per a petits i grans.

Encara no es pot, degut a les restriccions, accedir als gronxadors i les altres activitats, però sí gaudir de tot l'ampli espai per córrer i passejar.

Estava previst que les obres d'enderroc ja s'haguessin iniciat però la crisi sanitària ho va aturar. Així doncs es pot dir que la pandèmia de la covid-19 ha portat alguna cosa bona i és que els ciutadans d'Encamp podran gaudir durant tot l'estiu d'aquest espai tan apreciat per la major part de la població encampadana.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.236.74.69