ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Torna el Vide Dressing de la Massana per donar una nova vida a peces de roba i complements

www.andorradifusio.ad

Donar sortida a la roba i als complements per fer-los més sostenibles. És l'objectiu del Vide Dressing de la Massana, que aplega una seixantena de parades entre el 15 i el 17 d'octubre.

Una xifra rècord, després de dos anys d'aturada per culpa del virus. Justament, per fer-lo més segur quant a Covid, el mercat canvia la ubicació amb recorreguts més segurs i passa de la Sala de la Closeta del Comú de la Massana a la passarel·la i als dos edificis de Les Fontetes. Al novembre n'hi ha prevista una edició centrada en els esports. 

Des de l'equip que organitza el Vide Dressing, Mercè Miquel ha destacat que "la roba es pot reutilitzar i donar-li les vides que calguin". En aquest sentit, i fent referència al mercat, Miquel considera que "és una molt bona opció oferir-la com a peces de segona mà i a preus molt assequibles". 

Pel que fa a la nova ubicació de la fira, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, ha subratllat que es tracta "d'un lloc espectacular, amb llum natural i amb corrents d'aire, a més de comptar amb uns circuits que segueixen el protocol Covid molt més eficients i segurs que no pas si es realitzés en una sala tancada". 

Informa: Jordi Cama
Imatges: Sergi Linares


 

Comparteix: