Tornada a l'escola progressiva després de les festes de Nadal per contenir la Covid-19

www.andorradifusio.ad

La tornada a l'escola després de les vacances Nadal es farà de manera progressiva. Així ho ha anunciat el Govern, que va indicar que els alumnes més grans de setze anys reprendran les classes telemàticament a partir de dijous i de manera presencial dilluns 11 de gener. Els centres ja han comunicat aquesta mesura a les famílies. A més, alguns han decidit extremar les mesures de seguretat com és el cas del col·legi Sant Ermengol.

D'aquesta manera, els alumnes i el personal docent de batxillerat, formació professional i universitat reprendran el curs de manera presencial a partir de dilluns. Dijous i divendres les classes seran telemàtiques en els centres que comencin l'activitat lectiva. La mesura d'ajornar la tornada presencial s’emmarca dins de l’estratègia per contenir els contagis de la Covid-19.

El Lycée Comte de Foix ha informat que aquesta mesura afectarà únicament els alumnes de la branca de l'ensenyament general i professional. Els estudiants del collège començaran presencialment les classes demà i disposaran de servei de cantina.

El col·legi Sant Ermengol, per la seva part, prendrà noves mesures restrictives per contenir la pandèmia. La mascareta també serà obligatòria per als alumnes de primer i segon de primària tota la jornada lectiva, de moment, tot el mes de gener.

Quant als cribratges setmanals, es tornarà a activar aquest dilluns per als alumnes més grans de setze anys. De la mateixa manera, s’ampliaran a partir d’aquest mes als alumnes de segona ensenyança, així com al personal docent i no docent en la seva totalitat.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: