ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tranquil·litat a les carreteres tot i l'ensurt de dissabte al vespre a la zona de l'esllavissada

www.andorradifusio.ad

La xarxa viària no ha registrat cap incidència en el darrer dia del pont de quatre dies per la mare de Déu d'agost. No com aquest dissabte a la CG1, quan un despreniment de rocs a la nit va obligar els efectius policials a restringir el trànsit a la zona de l'esllavissada. La mesura preventiva va comportar cues en tots dos sentits de la marxa.

Diumenge sense incidències a les carreteres del Principat en un dia on han coincidit aquelles persones que han passat uns dies de vacances i viatgen als seus llocs d'origen amb els veïns que tornen de vacances.

Al llarg del matí s'ha registrat trànsit dens tant a la frontera del riu Runer com a la del Pas de la Casa. Igual que durant la tarda, però sense generar grans retencions.

Una situació que no té res a veure amb la que es va viure aquest dissabte als volts de les 21h a la zona de l'esllavissada, quan una purga controlada va provocar moviments a la muntanya.

Tot i que els despreniments no van arribar a la via, la polseguera aixecada sí que va dificultar la visibilitat. Per aquest motiu els efectius policials van tallar la CG1, donant pas alternatiu per darrere del Punt de Trobada.

Des del Govern avisen que els informes tècnics i geològics ja preveien uns moviments de pedres que es poden donar en els propers dies.

Per aquest motiu durant aquest diumenge els cossos han rebut l'avís d'aturar el trànsit en cas de caiguda de pedres o que la pols provocada per les purgues dificultés la conducció.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Eduard Martínez

Comparteix:

3.219.167.194