ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els treballadors del Punt de Trobada demanen al Govern la mediació per garantir els seus llocs de feina

www.andorradifusio.ad

El Govern ha traslladat als treballadors del Punt de Trobada el seu suport per la situació que travessen i vetllarà perquè es compleixi el codi de relacions laborals. El cap de Govern s'ha reunit durant poc més de mitja hora amb una representació del col·lectiu.

Els treballadors del Punt de Trobada han mostrat la preocupació davant una situació que podria comportar acomiadaments, i així ho han traslladat al cap de Govern. Tot i que des de feia mesos s'entreveia la possibilitat que el centre comercial canviés de mans i vista l'evolució del contenciós que els actuals arrendadors, la família Cachafeiro, mantenen per via judicial amb els propietaris de l'edifici, els treballadors demanen que es garanteixin la feina. Xavier Espot els ha assegurat que el Govern intervindrà en cas que la situació ho requereixi.

Després de la reunió de mitja hora, els quatre delegats dels treballadors han informat del contingut de la trobada a la resta de personal del centre comercial.

En un comunicat, els treballadors han explicat que el Govern posarà a disposició el Servei d'Ocupació. Malgrat això han fet pal·lès el neguit i la preocupació pels llocs de treball de les 437 persones que hi formen part.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.235.75.174