ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Trencanous serà el protagonista del segon mercat de Nadal social i cultural de la Massana

www.andorradifusio.ad

La Massana torna a apostar aquest Nadal per un mercat cultural i social deixant de banda la part comercial. Per segon any consecutiu celebra l'Ara ve Nadal, que busca donar projecció a activitats ludicofestives amb una opció diferenciada. La plaça de les Fontetes serà el nucli d'una trentena d'activitats, diferents cada dia, destinades a un públic familiar, en un ambient d'un dels grans personatges del Nadal com és el Trencanous. El tret de sortida, aquest cap de setmana amb l'encesa dels llums. 

La Massana vol tornar a ser un referent pel Nadal oferint tota una sèrie d'activitats destinades al públic majoritàriament familiar. Per segon any l'aposta ha estat la d'un mercat sense oferta comercial, sinó d'activitats en les quals participen la majoria d'associacions culturals de la parròquia.

Es faran tallers, una trentena, repartits en els sis dies de mercat, que se celebrarà durant dos caps de setmana, aquest i el que coincideix amb la Puríssima. També hi haurà espectacles i actuacions musicals d'artistes nacionals.

La consellera de Cultura del comú, Jael Pozo, valora la importància d'un mercat amb una gran participació del teixit associatiu massanenc. La voluntat massanenca és no competir amb mercats d'altres parròquies sinó apostar per "una programació cultural perquè hi hagi diferents ofertes a tot el país, ja sigui per la gent de casa o pels visitants per tal que puguin triar i anar copsant l'ambient dels diferents espais".

La plaça de les Fontetes serà la seu del mercat, que disposarà una edició més d'una pista de gel i una caseta del Pare Noel. Tot plegat ambientat en un dels personatges més representatius del Nadal, com el Trencanous.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Jordi Seabra-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.236.117.38