ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una trentena de pagesos participen en la segona edició dels horts solidaris de Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Alguns hortolans de la parròquia ja han recollit plantes del viver per al projecte dels horts solidaris de Sant Julià de Lòria. El comú anima els pagesos a participar-hi i destaca que enguany una desena ja han posat les hortalisses de la seva voluntat.

Una trentena de pagesos participen en la segona edició dels horts solidaris que organitza el comú de Sant Julià de Lòria. Aquest dilluns al matí alguns ja han passat a recollir algunes de les 1.000 plantes que dona voluntàriament Tot Natura. L'objectiu final, com diu l'hortolà Toni Servat és que s'aprofiti tot el que doni l'hort i "si no es dona a un, es donarà a un altre". La responsable de comunicació de Tot Natura, Montserrat Puig, ha destacat la importància de treballar a l'hort com a vehicle per sortir de casa en aquests temps.

Des del comú, el cònsol major Josep Majoral, ha fet una crida a la solidaritat dels hortolans de la parròquia per col·laborar en el projecte i fa una bona valoració del nombre de participants.

I és que, en plena crisi econòmica i social a causa de la pandèmia, aquesta és una altra via per col·laborar amb Càritas i ajudar que les famílies que ho necessitin tinguin productes frescos.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix:

3.238.99.243