ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una trentena de persones s'han aplegat a la capella de la Mare de Déu de l'Oratori per celebrar la tradicional diada a les Bons

www.andorradifusio.ad

Seguint la tradició encampadana, el primer cap de setmana de setembre se celebra la diada de la Mare de Déu de l'Oratori. Després que l'any passat s'hagués de celebrar amb una assistència limitada, enguany s'han atansat un bon grapat de persones a la capella de l'oratori de les Bons respectant l'obligatorietat de la mascareta malgrat trobar-se a l'aire lliure.

La celebració ha començat amb una pregària a la Mare de Déu de Meritxell. Seguidament, s'ha fet entrega de l'ofrena floral per part dels més menuts de la parròquia i una cantada de goigs.

Per últim, una veïna de les Bons ha volgut compartir amb els presents un poema que ha dedicat a la Mare de Déu i a tots els qui ajuden a cuidar la capella.

Tot i que aquest any no es podrà fer la tradicional coca amb xocolata, la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ha remarcat que es tracta d'una Mare de Déu "molt estimada", ja que "és el camí que porta a Meritxell". 

Informa: Anna Mata
Imatge: Andreij Cristancho

 

Comparteix: