Tres llistes a Escaldes per combatre l'abstencionisme

www.andorradifusio.ad

Finalment, a Escaldes-Engordany seran tres les llistes que concorrin als comicis. Demòcrates+Acció, PS+Progressistes-SDP i Concòrdia.

La primera ha estat la coalició de Demòcrates+Acció. La ministra en funcions Trini Marín i l'ex conseller general Marc Magallón han arribat poc després de les 9 per presentar la candidatura. Els acompanyen Salomó Benchluch, Mariona Cadena i Laura Mas com a suplents. Marín manifesta quin serà un dels punts clau de les eleccions, l'habitatge:

"Has d'explicar bé el teu projecte. Ja sabem els temes que es fan molt difícils en aquests moments, com és l'habitatge"
Trini Marín, candidata de Demòcrates+Acció a Escaldes

Minuts després arribaven els candidats de la coalició d'esquerres, David Pérez i Elisabet Zoppetti, de la mà de Víctor Naudi i Jordi Font que han fet de presentadors. Els suplents són Naeco Yamamoto, Eva Dubos i Jordan Ferreira. Pérez afirma que ja es moment que hi hagi un canvi:

"Demòcrates porten governant 12 anys. Han tingut temps suficient per resoldre certs temes de gran importància com són el tema d'habitatge i el més calent està a l'aigüera. L'únic que han fet és aplicar mesures cosmètiques"
David Pérez, candidat de PS+Progressistes-SDP a Escaldes

Els últims a presentar-se han estat Concòrdia, amb una llista formada per Ramon Tena i Lara de Miguel, també acompanyats del candidat a cap de Govern, Cerni Escalé, que ha presentat també els suplents, Sílvia Alves, Lluís Casahuga i Elena González. Tena destaca que volen regenerar la política:

"S'han de prendre polítiques públiques valentes, sobretot que estiguin pensades pel benefici de tota la ciutadania i no de grups. Volem regenerar la política i que tota aquesta gent que està desanimada o que pensa que la política no és una cosa per ells s'animi"
Ramon Tena, candidat de Concòrdia a Escaldes

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: