ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Tribunal de Corts condemna a cinc anys de presó per homicidi l'autor de l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona

www.andorradifusio.ad

Condemnat per homicidi a cinc anys de presó l'autor de l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona l'agost del 2020. El Tribunal de Corts l'ha absolt del càrrec d'assassinat. Totes les parts recorreran la sentència.

L'autor de l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona la nit del 21 al 22 d'agost del 2020 ha estat condemnat a cinc anys de presó per homicidi. Quatre són ferms i un condicional.

Els fets es van produir arran d'una discussió de trànsit que va pujar de to i va costar la vida a un home de cinquanta anys.

El condemnat és un metge iranià resident a Espanya que fa gairebé dos anys que va ingressar a presó condicional. Se li ha aplicat l'eximent d'haver actuat atemorit pel comportament de la víctima i retirat el permís de conduir durant dos anys. 

La fiscalia li demanava setze anys de presó per assassinat i la defensa rebaixava la pena a set mesos de condicional en considerar-ho un homicidi imprudent. 

El caràcter dels dos implicats van ser elements clau al judici, ja que quedava provat que la víctima estava beguda i havia tingut una altra discussió de trànsit minuts abans.

La dona i la filla de l'home mort van retirar-se de l'acusació al conductor del vehicle a canvi de rebre una indemnització important.

Informa: Joan A. Sarmiento-Judith Sáez

Comparteix: