ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Trobada per posar en contacte empreses i treballadors del país per a una temporada d'hivern prepadèmia

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous, de cara a la temporada de neu, s'ha fet una trobada entre inscrits al Servei d'Ocupació, persones que busquen feina i empreses del sector. Serveix per a posar-los en contacte davant una campanya d'hivern que es preveu com la del 2019. 

Posar en contacte les persones que busquen feina amb les empreses del país és l'objectiu que persegueix aquest Job Meeting. I pensant ja de cara a la temporada de neu, raó per la qual hi participen les pistes d'esquí, però també altres sectors involucrats, "com grans magatzems, cadenes de perfumeries i empreses de transport", ha assenyalat el secretari d'Estat d'Economia, Èric Bartolomé, que ha destacat que "al final, moltes activitats giren al voltant de la neu i aquesta demanda que genera".

Un sector, el de l'esquí, que enguany encara l'hivern amb optimisme, ja que es preveu arribar a xifres d'abans de la pandèmia. Per això consideren que a pistes necessitaran entre 2.000 i 2.300 treballadors temporals. Segons indica la responsable de Ski Andorra, Montse Guerrero, les estacions "estan acabant de treballar les plantilles comptant amb treballadors d'anys anteriors i del país". Per a Guerrero, aquesta trobada "és una ocasió per acabar d'entrevistar la gent que està buscant feina".

Als participants, iniciatives com aquesta els serveixen també per a reorientar la seva carrera professional. Hi ha qui ve, per exemple, de la investigació científica i en veure el sector estancat busca altres opcions. Altres han vist en aquest Job Meeting una oportunitat per contactar directament amb les empreses.

En aquesta trobada s'hi podien inscriure només persones amb nacionalitat andorrana o bé amb permís vigent de residència i treball

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: