ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Trobades iberoamericanes telemàtiques sobre la Covid-19 i l'accés a l'aigua mentre es decideix sobre la celebració de la Cimera

www.andorradifusio.ad

Ministres de Ciència i Tecnologia iberoamericans celebraran el 30 de juny una trobada telemàtica per debatre sobre la lluita contra la Covid-19. Per altra banda, encara no s'ha decidit si la Cimera Iberoamericana es farà telemàticament al novembre o de manera presencial a l'abril a Andorra.

En els propers dies Andorra organitzarà dues reunions, de forma telemàtica, en el marc de la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de govern.

Així, aquest dijous els directors d'agències de l'Aigua tractaran sobre la importància de l'accés a aquest recurs i el seu sanejament. La trobada estarà presidida per la República Dominicana i Andorra.

El 30 de juny hi haurà una reunió d'alt nivell també virtual amb la participació de ministres i altes autoritats de ciència, tecnologia, innovació i salut dels estats que integren la Cimera Iberoamericana. La investigació biomèdica, la innovació tecnològica i els avenços cap a una societat digital durant la pandèmia seran els tres eixos sobre els quals transcorrerà la reunió.

Finalment, encara no hi ha cap decisió presa sobre la celebració de la cimera de caps d'Estat, que s'havia de dur a terme aquest novembre. Les dues opcions són que es faci aquell mes virtualment o de forma presencial l'abril del 2021.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

18.208.202.194